Kind is Koning (KIK)

Vanaf schooljaar 2017-2018 is er voor de kinderen van de groepen 6,7 en 8 de 'KIK' middag op vrijdag. Tijdens deze middag worden er allerlei workshops aangeboden die het creatieve in de kinderen naar boven haalt. Denk daarbij o.a. aan een workshop timmeren, programmeren, fotografie, handmassage,  dialect, Spaans, handwerken, creatief schrijven en tekenen. Hierbij schakelen wij ook experts in. Zij verzorgen de workshops in overleg met de betrokken leerkrachten.

Kinderen mogen zelf een workshop kiezen die hen interesseert. Na een periode van 5 weken is er in de zesde week een presentatie van het proces en het product op de meest uiteenlopende manieren. Van een daadwerkelijke handmassage tot een digitale presentatie of demonstratie. Deze presentatie is toegankelijk voor alle belangstellenden.
Het is de bedoeling dat de KIK wordt uitgebreid naar de lagere groepen.

Overige activiteiten o.a.:

• Engels in alle groepen
  • Gym/zwemmen door vakleerkrachten
  • Muziek voor kleuters
  • Zwaluwkoor
  • Digitaal werken in de bovenbouw.
  • Spelend leren bij kleuters